Loket

ADRESA: Pavlinska ulica 5,      42 000 Varaždin

KONTAKT: +(321) 48 659 779
office@loket.solutions

RADNO VRIJEME: Od pon do petka 08:00h-16:00h 

O Našoj Kompaniji

ddd

Naša prednost je vlastita proizvodnja mreža po mjeri i njihova montaža širom svijeta.

To je iznimno fleksibilna vrsta montaže koja se može izvesti u bilo kojem trenutku u procesu izgradnje.

Ova vrsta zaštitne mreže služi za sprječavanje pada robe s polica, jer su ove mreže savršene za zaštitu skladišnih radnika, ali i transportnih traka, čime se sprječava prekid rada transportera.

Osim vlastitih provjera, naše mreže testira i odobrava neovisni laboratorij.

Naše certificirane mreže postavljaju naši obučeni industrijski penjači koji su svoje iskustvo stekli u uspješnim projektima koji su već završeni diljem Europe.

Ivan Jačan

- Direktor

Nudimo vam brzu dostavu jer je naš asortiman uvijek na zalihama. Rado ćemo Vam pomoći pri odabiru i određivanju potrebnih dimenzija.

LOKET SOLUTIONS društvo je sa sjedištem u Varaždinu. Specijalizirani smo za prodaju, proizvodnju i montažu zaštitnih mreža. Osim mreža distribuiramo i proizvode za sigurno podizanje, pričvrščivanje i prijenos tereta. Ovim spektrom proizvoda i usluga prisutni smo u graditeljstvu, industriji, sportu, poljoprivredi, transportu i ostalim gospodarskim granama. Prisutni smo na tržištu Hrvatske i EU.

Sjedište: Pavlinska ulica 5, 42 000 Varaždin

Lager i proizvodnja: 8200 Gleisdorf, Austrija

Kontakt: Emil Kopjar, +385 91 635 7100 emil@loket.solutions

Vaše Prednosti Uz Loket

Kako bismo Vam mogli ponuditi željene visokokvalitetne mreže i proizvode za osiguranje tereta, surađujemo između ostalih s profesionalnim partnerima s područja Mediterana. Neke od tamošnjih tvrtki poznate su kao pouzdani proizvođači više od 80 godina . Bliska suradnja s našim partnerskim tvrtkama omogućuje između ostalog kratke komunikacijske kanale, brzo djelovanje i brzu isporuku.

Zašto Loket Mreže?

IMG_20210522_130030-scaled

Od procesa planiranja do montaže, Loket Vam nudi cjelokupnu uslugu. Proizvodimo i montiramo većinu naših proizvoda, a za one proizvode koje mi ne možemo montirati pronaći ćemo Vam iskusne profesionalce koji će odraditi taj posao umjesto nas. Naši uredi i tvornice nalaze se u gradovima Hrvatske i Austrije, a svoje projekte smo provodili po cijelome svijetu.

Zašto Loket Mreže?

Zatraži Podršku