Loket

ADRESA: Pavlinska ulica 5,      42 000 Varaždin

KONTAKT: +(321) 48 659 779
office@loket.solutions

RADNO VRIJEME: Od pon do petka 08:00h-16:00h 

Nudimo vam brzu dostavu jer je naš asortiman uvijek na zalihama. Rado ćemo Vam pomoći pri određivanju potrebnih dimenzija.

Loket Solutions - Direktor

VISOKO OTPORNE SPORTSKE MREŽE

Loket Hrvatska i Loket Austrija

Na što pomislite kada čujete izraz “sportske mreže”? Svakako se možete sjetiti i odgovarajućih sportova u kojima su potrebne sportske mreže. Radi se o mrežama za nogomet i rukomet ili teniskim mrežama. Ali jeste li ikada razmišljali o kvaliteti sportskih mreža? Ili o zaštitnim mreža,a iza golova?

S obzirom na velike sile koje mogu djelovati na mreže za nogomet ili tenis , razumljivo je da su zahtjevi za ove mreže visoki. Moraju biti u stanju osigurati visoku apsorpciju energije i moraju biti otporni i robusni. Osim toga mreže su konstantno izložene vremenskom utjecaju I UV zračenju. Većinu nađih mreža sami konfekcioniramo prema zahtjevima klijenta u našem pogonu u Austriji.

3slide

Naše sportske mreže

Koristimo samo visokokvalitetne materijale koji osim visoke otpornosti ispunjavaju i zahtjeve zaštite okoliša. Naše sportske mreže kao što su mreže za rukomet, nogomet, odbojku ili tenis uglavnom su izrađene od polietilena i polipropilena kako bi zadovoljile zahtjev. U isto vrijeme, oslanjamo se na redovite provjere kvalitete . Naše mreže za sve sportove proizvode se u EU, konfekcioniraju u Austriji i stoga se mogu brzo isporučiti.

S obzirom na činjenicu da smo kroz mreže stalno prisutni u svijetu sporta, u mogućnosti smo isporučiti i postaviti i sportsku opremu poput nogometnih golova, stupova iza golova i ostale opreme.

TMA-(8)

Oglasni prostor i ostalo

Sportski događaji izvrsna su prilika za oglašavanje. Zato nudimo i reklamne mreže . Primarne funkcija reklamnih mreža su reclama velikih dimenzija, zaštita od pogleda i vjetra. Standardne mreže koje nudimo su PVC MESH mreže različitih dimenzija ili tenis blende.

naše prednosti

Vlastita Proizvodnja

Sami proizvodimo, montiramo i sastavljamo mreže. Proces proizvodnje prati se od početka do kraja.

Cjelokupna usluga

To nam omogućuje brzu prilagodbu tržišnim uvjetima i brzo prevladavanje izazova pojedinih projekata.

Brz proces

Kratke linije komunikacije, brza dostava, bez posrednika, cijeli proces je u našim rukama

Profesionalnost

Naši monteri su obučeni i specijalizirani za postavljanje mreža na velikim visinama (IRATA).

Tražite li najbolju i kvalitetnu uslugu? Došli ste na pravo mjesto. Loket Solutions Vama na usluzi.