Loket

ADRESA: Pavlinska ulica 5,      42 000 Varaždin

KONTAKT: +(321) 48 659 779
office@loket.solutions

RADNO VRIJEME: Od pon do petka 08:00h-16:00h 

Nudimo vam brzu dostavu jer je naš asortiman uvijek na zalihama. Rado ćemo Vam pomoći pri određivanju potrebnih dimenzija.

Loket Solutions - Direktor

VAŠ PROFESIONALNI PRIBOR ZA OSIGURANJE TERETA:

Trake za pričvršćivanje i slično prenose vaš teret sigurno od A do B

Teret je sve što nije trajno pričvršćeno za vozilo i može se prevoziti s jednog mjesta na drugo. Prijevozno sredstvo ne mora nužno biti automobil, kao prijevozno sredstvo mogu poslužiti i druga prijevozna sredstva. Međutim, uvijek je važno dovoljno učvrstiti teret .

Ovo osiguranje tereta često se izvodi samo zateznim pojasevima, iako treba napomenuti da postoji mnogo više opcija. Uvijek je važno pridržavati se načela osiguranja tereta . Prijevoz koji bi mogao predstavljati opasnost za vas ili druge sudionike u prometu nikako ne smijete obavljati “na brzinu”!

4-(2)

Principi osiguranja tereta

Načela učvršćivanja tereta kažu da pravilno pričvršćen teret mora izdržati sve sile pri kočenju i ubrzavanju. Teret također mora biti pričvršćen na komponente vozila koje su za to prikladne. To mogu biti bočne ili stražnje stijenke kao i fiksne točke vezivanja na koje se mogu objesiti zatezni pojasevi.

Također se moraju poštivati ​​najveća dopuštena osovinska opterećenja i dopuštena ukupna masa vozila. Ako ukupna težina prikolice plus teret premašuje dopuštenu ukupnu težinu, prijevoz se ne smije izvršiti unatoč dobrom osiguranju tereta. Odgovarajuće informacije o ovim podacima nalaze se u dokumentima vozila .

sd

Vaša sigurnost tijekom transporta

Odgovarajuće osiguranje tereta moguće je samo ako su korišteni materijali za osiguranje ispitani i odobreni. Uz transportne mreže u našem asortimanu nudimo i pojaseve za vezivanje i zatezanje, trake za podizanje i okrugle priveznice, dizalice i lančane dizalice kao i žičanu užad i druge dodatke za sigurnost transporta.

Svi naši proizvodi redovito se testiraju iu skladu su s relevantnim standardima, što osigurava da sami ne postanu rizik. Ovdje ponovno imate koristi od naše kompetencije i iskustva u pitanjima sigurnosne zaštite. Slobodno nas kontaktirajte ako želite saznati više o pojedinim proizvodima!

naše prednosti

Vlastita Proizvodnja

Sami proizvodimo, montiramo i sastavljamo mreže. Proces proizvodnje prati se od početka do kraja.

Cjelokupna usluga

To nam omogućuje brzu prilagodbu tržišnim uvjetima i brzo prevladavanje izazova pojedinih projekata.

Brz proces

Kratke linije komunikacije, brza dostava, bez posrednika, cijeli proces je u našim rukama

Profesionalnost

Naši monteri su obučeni i specijalizirani za postavljanje mreža na velikim visinama (IRATA).

Tražite li najbolju i kvalitetnu uslugu? Došli ste na pravo mjesto. Loket Solutions Vama na usluzi.