Loket

ADRESA: Pavlinska ulica 5,      42 000 Varaždin

KONTAKT: +(321) 48 659 779
office@loket.solutions

RADNO VRIJEME: Od pon do petka 08:00h-16:00h 

Nudimo vam brzu dostavu jer je naš asortiman uvijek na zalihama. Rado ćemo Vam pomoći pri određivanju potrebnih dimenzija.

Loket Solutions - Direktor

LOKET MREŽE ZA REGALE I ZAŠTITU PREDMETA OD PADA:

Širom svijeta isporučujemo zaštitne mreže iz vlastite proizvodnje

Većina nesreća događa se na radu, zbog čega osiguravajuća društva postavljaju visoke zahtjeve u pogledu odgovarajuće osobne zaštite. Naše zaštitne mreže za police slijede važeće zahtjeve i mogu se fleksibilno postaviti. Nudimo vam zaštitne mreže za police po mjeri i nudimo njihovu profesionalnu montažu širom svijeta .

Naše zaštitne mreže za police dolaze iz europske proizvodnje i ne samo da slijede trenutne sigurnosne zahtjeve, već i želju za većom održivošću u industriji.

jjh

Razne Namjene

Mreže za zaštitu u lagerima postavljaju se vertikalno i/ili horizontalno ovisno o vrsti automatizoranog skladišta. Osnovna namjena je spriječiti pad predmeta sa paletnog mjesta na osoblje lagera, ili na pokretne trake u lageru. Ukoliko predmet padne, može zaustaviti regularan automatizirani rad lagera i time prouzrokovati kašnjenja.

Kompleksna montaža

Loket Solutions d.o.o. u kooperaciji sa Loket Handels- und Dienstleistungs-GmbH nudi Vam kompletnu uslugu izmjere na terenu, konfekcije mreža na idealne mjere i postavljanje mreža. Napomen: Naše mreže redovito testiraju neovisni laboratoriji i dobivaju njihovo odobrenje tek nakon obavljenog sigurnosnog testa.

Proizvodnjom s našim europskim partnerima možemo osigurati poštivanje svih važećih hrvatskih, austrijskih i europskih smjernica za sigurnost zaštitnih mreža u industrijskim postrojenjima!

naše prednosti

Vlastita Proizvodnja

Sami proizvodimo, montiramo i sastavljamo mreže. Proces proizvodnje prati se od početka do kraja.

Cjelokupna usluga

To nam omogućuje brzu prilagodbu tržišnim uvjetima i brzo prevladavanje izazova pojedinih projekata.

Brz proces

Kratke linije komunikacije, brza dostava, bez posrednika, cijeli proces je u našim rukama

Profesionalnost

Naši monteri su obučeni i specijalizirani za postavljanje mreža na velikim visinama (IRATA).

Tražite li najbolju i kvalitetnu uslugu? Došli ste na pravo mjesto. Loket Solutions Vama na usluzi.