Loket

ADRESA: Pavlinska ulica 5,      42 000 Varaždin

KONTAKT: +(321) 48 659 779
office@loket.solutions

RADNO VRIJEME: Od pon do petka 08:00h-16:00h 

Nudimo vam brzu dostavu jer je naš asortiman uvijek na zalihama. Rado ćemo Vam pomoći pri određivanju potrebnih dimenzija.

Loket Solutions - Direktor

SIGURNOSNE MREŽE:

Štitimo vas po cijelom svijetu od dubokog pada

Mreže za zaštitu od pada spadaju u kategoriju sigurnosnih mreža i koriste se svugdje gdje je potrebno zaštititi ljude od pada. To znači da zaštitne mreže ne mogu spriječiti pad, ali mogu osigurati da ljudi koji padaju ne pretrpe veće ozljede. Osim toga, ove mreže štite prolaznike od potencijalno većih predmeta koji padaju.

Ove sigurnosne mreže su obavezne na gradilištima i moraju biti u skladu sa specifikacijama DIN EN 1263-1 u pogledu sigurnosti materijala. Važna je i vrsta postavljanja: zaštitne mreže sastoje se od vodoravno rastegnute zaštitne mreže, koja ima rubno uže uvučeno u rubnu mrežu: To osigurava potrebnu stabilnost mreže.

Pridržavati se sigurnosnih mreža

Spomenuti DIN 1263-1 propisuje da zaštitne mreže moraju biti u stanju izdržati, između ostalog, određenu minimalnu potrošnju energije. To ne znači ništa osim da te mreže moraju biti dovoljno stabilne da uhvate osobu ako padne. Materijal sigurnosnih mreža mora biti odgovarajuće stabilan i elastičan . U tu svrhu provode se sveobuhvatne sigurnosne provjere materijala.

Surađujemo s tvrtkama i pouzdanim proizvođačima iz Europe, a posebno ovdje s tvrtkama s područja Mediterana, koje su poznate po svojim visokokvalitetnim proizvodima već više od 80 godina . Svojim znanjem i iskustvom te velikim praktičnim iskustvom osiguravaju da proizvodi ispunjavaju važeće sigurnosne zahtjeve.

first-slide
IMG_20190507_175735

Naše Mreže Za Vašu Sigurnost

Naši proizvodi dio su građevinskih radova na velikim visinama i mogu se naći kod izgradnje hala, kao i kod postavljanja prozora, krovnih radova ili sličnih radova na velikim visinama. Osiguravamo da vi i vaši zaposlenici možete raditi na siguran način. S našim sigurnosnim mrežama osiguravate da se zakonski zahtjevi za osobnu zaštitu na gradilištima poštuju u svakom trenutku. 

Kada su nove, naše mreže čak premašuju primjenjivu minimalnu potrošnju energije, tako da su uvijek pouzdane, čak i nakon dugih razdoblja korištenja. Ipak, godišnji pregled mreža je obavezan, ali i nakon oštećenja ili nakon korištenja mreže, kako bi se prije svega osigurala sigurnost. Kontaktirajte nas ako želite saznati više ili želite individualnu ponudu!

naše prednosti

Vlastita Proizvodnja

Sami proizvodimo, montiramo i sastavljamo mreže. Proces proizvodnje prati se od početka do kraja.

Cjelokupna usluga

To nam omogućuje brzu prilagodbu tržišnim uvjetima i brzo prevladavanje izazova pojedinih projekata.

Brz proces

Kratke linije komunikacije, brza dostava, bez posrednika, cijeli proces je u našim rukama

Profesionalnost

Naši monteri su obučeni i specijalizirani za postavljanje mreža na velikim visinama (IRATA).

Tražite li najbolju i kvalitetnu uslugu? Došli ste na pravo mjesto. Loket Solutions Vama na usluzi.